fanaavariA

علم و فناوری

fanaavariA

علم و فناوری

علم و فناوری

بایگانی

۹ مطلب در تیر ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

اسکایپ چیست

اگر قصد گفتگو و ارتباط با دوستان و خانواده خود که از شما دور هستند را دارید و میخواهید این ارتباط به صورت تصویری باشد و اگر می خواهید که با سرعت اینترنت معمولی، یک چت تصویری بدون قطع تصویر داشته باشید، ما به شما پیشنهاد میکنیم از نرم افزار اسکایپ استفاده کنید. این نرم افزار چت رایگان و مشهوری است که امکان گفتگو صوتی و تصویری را از طریق اینترنت برای شما فراهم میکند. در این مطلب شما را بیشتر با این برنامه آشنا خواهیم کرد.

اسکایپ (Skype) نرم‌افزار کاربردی است که به کاربر اجازه می‌دهد به وسیله صدا روی پروتکل اینترنت تماس تلفنی برقرار کنند. تماس تلفنی و ویدئویی بین کاربران اسکایپ کاملا رایگان است و برای تماس با تلفن ثابت و تلفن موبایل نیاز به خرید اعتبار می‌باشد. همچنین این برنامه امکانات مختلف دیگری مانند پیام‌رسان فوری، انتقال فایل، ویدئو کنفرانس و پست صوتی در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

برنامه اسکایپ امکانات زیر را در اختیارتان قرار می دهد:

برقراری ارتباط فقط صوتی بدون وب کم
صوتی و تصویری به وسیله وب کم
چت نوشتاری
انتقال فایل
اسکایپ

نرم افزار اسکایپ از کیفیت بسیار بالایی در انتقال صدا و تصویر برخوردار میباشد. در حال حاضر کیفیت ارتباط در اسکایپ تقریبا بهترین و بسیار بهتر از تمامی نرم افزارهای موجود دیگر مثل ایمو، وایبر و … می باشد.

ادامه مطلب....

  • فاطمه کریمی
  • ۰
  • ۰

سیسکو چیست

سیسکو یک شرکت هولدینگ چند ملیتی واقع در ناحیه ای معروف به سیلیکان ولی در شهر سن‌خوزه در ایالت کالیفرنیا امریکاست. که نام لغوی سیسکو از کلمه سانفرانسیسکو گرفته شده است که مخففی از این اسم است. نماد شرکت منعکس کننده اصلیت سان فرانسیسکویی آن است، که نشان دهنده پل گلدن گیت است که به سبک خاصی طراحی شده‌است. در اکتبر 2006، سیسکو نماد جدید خود را که از نماد قبلی ساده تر و ساخته یافته تر بود به نمایش گذاشت. همانطور که می‌دانید شرکت سیسکو بعنوان بزرگترین و معتبرترین شرکت در زمینه ساخت، طراحی و اجرای شبکه‌های کامپیوتری و تجهیزات ارتباطاتی و ارتباطات راه دور آن در جهان شناخته شده است.

 

طبق گفته های قبلی از شرکت سیسکو می توان بعنوان بزرگترین و معتبرترین شرکت در زمینه ساخت، طراحی و اجرای شبکه‌های کامپیوتری و تجهیزات آن در جهان نام برد. به همین علت این شرکت برای آشنائی بیشتر متخصصان شبکه با اصول طراحی و کار با تجهیزات، اقدام به برگزاری دوره‌های متعددی در زمینه‌های مختلف شبکه نموده است. همچنین برای آگاهی از صحت و کار آزمودگی دانش آموختگان این دوره‌ها پس از گرفتن آزمون از آنها، به آنها مدرک بین‌المللی ارائه می‌نماید. در کشور ما بخاطر اینکه از سوی آمریکا تحریم هستیم فقط دوره های آموزشی برگزار میشود و برای گرفتن مدرک پس از گذراندن این دوره‌ها به یک کشور دیگر ( معمولا شهر دبی ) رفته و در امتحانات آنجا شرکت نموده و مدرک را در آن کشور اخذ نمایند.

ادامه مطلب...

 

  • فاطمه کریمی
  • ۰
  • ۰

۱-همگام سازی مخاطبان با iCloud روی آیفون:

ساده ترین راه برای انتقال مخاطبان استفاده از ویژگی از قبل ساخته شده ی آیفون، مانند iCloud است. یکی از ویژگی های سینک iCloud، برای اطمینان از این است که دستگاههایی که اکانت iCloud یکسان دارند اطلاعات مشابه داشته باشند. یکی از این نوع اطلاعات که میتواند سینک شود، مخاطبان است. مراحل آن به اینصورت است:

ابتدا اطمینان حاصل کنید که هر دو آیفون به یک اکانت اپل آیدی مشابه متصل شده اند و هر دو به wi-fi متصل هستند.

به setting بروید.

در ios9 روی iCloud بزنید و مرحله ی ۶ را skip کنید.

در ios10 و بالاتر، روی اسمتان در بالای صفحه بزنید.

روی iCloud بزنید.

برروی آیفون قدیمی که مخاطبان روی آن هستند، اطمینان حاصل کنید که گزینه ی Contacts روشن/سبز است. اینکار مخاطبانتان را به iCloud آپلود خواهد کرد اگر از قبل در آنجا نبوده باشند. اگر قبلا نبوده اند و تعداد مخاطبانتان زیاد باشد، ممکن است آپلود شدن آنها کمی طول بکشد.

در آیفون جدید همه ی این مراحل را تکرار کنید.

وقتی Contacts slider روشن شد روی merge بزنید.

مخاطبان از iCloud به آیفون جدید دانلود میشوند و این در عرض چند دقیقه انجام میشود.

۲-انتقال مخاطبین با استفاده از iCloud Backup:

علاوه بر سینک کردن مخاطبان، iCloud همچنین این امکان را میدهد که از همه ی اطلاعات آیفونتان بک آپ –backup- بگیرید و سپس همه ی این بک آپ ها را به آیفون جدیدتان برگردانید. برای انجام اینکار از مراحل زیر پیروی کنید:

ابتدا به wi-fi متصل شوید.

در آیفون قدیمی به setting بروید.

در ios9 روی iCloud بزنید و مرحله ی ۶ را skip کنید.

در ios10 و بالاتر، روی اسمتان در بالای صفحه بزنید.

ادامه مطلب...

  • فاطمه کریمی
  • ۰
  • ۰

 دایرکت (Direct): فرستادن پیام شخصی در توییتر را دایرکت می‌گویند.

لیمیت (Limit): وقتی شما زیاد فالو، توییت یا فیو کنید، اصطلاحاً لیمیت می‌شوید. چون سرعت این کار زیاد است و عمل شما هم تکرارپذیر است، توییتر به‌عنوان ربات شما را شناسایی‌ می‌کند و چند دقیقه یا چندساعتی دسترسی‌تان مثلاً برای توییت‌کردن متوقف می‌شود که با صبرکردن مشکل برطرف می‌شود.
مومنت (Moment): وقتی قرار است داستانی را در چند توییتر تعریف کنید، می‌توانید از قابلیت مومنت‌ساختن استفاده کنید که پس از توییت‌کردن مومنت، شکل ظاهری آن، تفاوت‌هایی خیلی جزئی با توییت‌های معمولی دارد.

مجموعه توییت: قبل از اضافه‌شدن مومنت به توییتر، افراد توییت‌های داستانی خود را با عناوینی همچون مجموعه توییت، سلسله توییت، رشته توییت (رشتو) توییت می‌کردند. البته با اینکه مومنت به توییتر اضافه شده است، بااین‌حال خیلی‌ها مجموعه‌توییت‌نوشتن را به مومنت‌ساختن ترجیح می‌دهند.

شخم‌زدن: وقتی کسی به پروفایل شخص دیگری می‌رود و یک‌جا چند توییت او را ریتوییت می‌کند، می‌گویند دارد شخم می‌زند. پیش‌ترها که امکان ریتوییت‌کردنِ توییت افراد توسط خودشان در توییتر فراهم نبود، افراد معمولاً به توییت‌های قدیمی خودشان می‌رفتند و یک نقطه (.) منشن می‌کردند. با این کار توییت خودشان را بالا می‌آوردند. به این کار هم شخم‌زدن می‌گویند؛ با این تفاوت که خود فرد توییت‌های خودش را شخم می‌زد.

ادامه مطلب...

  • فاطمه کریمی
  • ۰
  • ۰

 عبارت لامبدا در اصل متدی ناشناس یا نامشخص است و به تنهایی اجرا نمی شود. در عوض ، از آن برای پیاده سازی متد تعریف شده توسط اینترفیس استفاده می شود.

چگونه عبارت لامبدا را در جاوا تعریف کنیم؟

عبارت لامبدا یک عنصر نحوی جدید و اپراتور را به زبان جاوا معرفی می کند. به اپراتور جدید عملگر لامبدا یا عملگر پیکان گفته می شود. (->)

بیایید یک متد ساده بنویسیم که فقط یک مقدار ثابت double را برگرداند.

ادامه مطلب...

  • فاطمه کریمی
  • ۰
  • ۰

 ۱- لغت نامه پارسی: 


این دیکشنری فارسی به فارسی که بیش از ۵۰۰۰ کاربر فعال دارد فضای ۱۴٫۹ مگابایت از گوشی شما را اشغال می کند. فرهنگ لغت فارسی به فارسی دارای بیش از ۵۰ هزار واژه کاملا آفلاین و قابلیت ایجاد لینک خودکار برای یافتن معانی کلماتی که در دیتابیس آفلاین موجود نیستند (در صورت خرید لایسنس، این قابلیت شما را بی‌نیاز از هر لغت نامه دیگری می‌نماید). از کهمترین قابلیت های این برنامه موارد زیر را می توان نام برد:

  1. دامنه واژگان آفلاین بی نظیر
  2. رابط کاربری بسیار زیبا و روان
  3. امکان جستجوی صوتی فارسی
  4. امکان ارسال و به اشتراک‌گذاری آسان
  5. امکان شخصی سازی و تغییر کامل رنگ‌ها
  6. بهره‌مندی از ۹ فونت مناسب + امکان تغییر اندازه
  7. بهره‌مندی از امکان نمایش ابتدای متن و تمام متن
  8. فاقد هرگونه اجرای مخفی و هر ‍نوع پیغام و اعلام
  9. امکان نمایش پنجره مترجم بر روی تمامی برنامه های باز

ادامه مطلب...

  • فاطمه کریمی
  • ۰
  • ۰

 ۱- گیر کردن به‌روز‌رسانی ها در مرحله دانلود و یا عدم نصب شدن آن‌هااز آنجایی که ویندوز ۱۰ به زور آپدیت‌های خود را دانلود و نصب می‌کند، ایجاد خلل در مراحل کاری بخش بروز‌رسانی ویندوز می‌تواند بسیار آزاردهنده باشد. اگر یکی از آپدیت‌های شما در مراحل دانلود خود گیر کرده است و یا نصب نمی‌شود، احتمالا فایل مربوطه ناقص و مشکل دار دانلود شده و لازم است آن‌ها حذف و عملیات دانلود را دوباره پیگیری کنید.


برای اینکار دکمه‌های ویندوز و R در صفحه کلید را با هم فشار دهید تا منوی ران باز شود. حال در این منو عبارت C://Windows/softwareDistribution/download را وارد و گزینه Okay را بزنید. حالا هرآنچه در این پوشه مشاهده می‌شود را حذف نمایید، هرگز خود پوشه را حذف نکنید. پس از اتمام این مراحل، سیستم خود را ریستارت کرده و دوباره فایل بروز‌رسانی را دانلود نمایید.

۲-خالی کرن سریع شارژ:کسانی که ویندوز ۱۰ را روی لپ تاپشان دارند، ممکن است متوجه شده باشند که سیستم عامل آن زمان شارژ را کم میکند. بهتر است زمان‌بندی دانلود و نصب بروزرسانی‌های جدید ویندوز ۱۰ را خودتان به دست بگیرید و در زمان مناسب اقدام به دانلود و نصب آپدیت‌های جدید کنید.
در غیر این صورت باید توجه خود را به سمت برخی قابلیت‌های جدید در ویندوز ۱۰ نظیر کورتانا، دستیار مجازی، جلب کنید. این دستیار در شرایط مختلف می‌تواند کمک حال کاربر باشد، با این حال گاهی اوقات مصرف باتری آن کمی ویندوز را آزار می‌دهد. اگر از قابلیت صدا کردن این دستیار استفاده خاصی ندارید، پیشنهاد می‌کنیم حتما به بخش تنظیمات کورتانا در ویندوز رفته و گزینه Let Cortana Respond to Hey Cortana را بر روی حالت Off قرار دهید.

ادامه مطلب...

  • فاطمه کریمی
  • ۰
  • ۰

 

 استفاده از this برای تفکیک منابع مختلف متغیر

در جاوا مجاز به تعریف دو یا چند متغیر با یک نام مشابه در یک دامنه (دامنه کلاس یا دامنه متد) نیستید. با این حال ، متغیرها و پارامترهای نمونه ممکن است دارای نام یکسان باشند. مانند:

class MyClass {

int instVar; // instVar instance variable

MyClass(int instVar){ // instVar parameter

instVar = instVar;

}

}

در برنامه بالا کامپایلر جاوا به دلیل ابهام نام دچار اشتباه می شود. از این رو برای رفع این مشکل از کلید واژه this استفاده می شود.

ادامه مطلب..

  • فاطمه کریمی
  • ۰
  • ۰

 در این آموزش یاد می گیرید که از دستور switch برای کنترل جریان اجرای برنامه خود استفاده کنید. در جاوا ، نردبان if..else..if یک کد را از بین بسیاری از بلوک ها اجرا می کند. دستور switch می تواند جایگزین نردبان های طولانی باشد که باعث خوانا بودن کد می شود.

 

نحو دستور switch به شکل زیر است:

switch (variable/expression) {

case value1:

// statements

break;

case value2:

// statements

break;

.. .. …

.. .. …

default:

// statements

}

دستور switch عبارت (عمدتا متغیر) را ارزیابی کرده و با مقادیر (می تواند عبارت باشد) هر برچسب مقایسه می کند.

دستور switch تمام دستورات برچسب مورد تطبیق را اجرا می کند.

فرض کنید متغیر / عبارت برابر با value2 است. در این حالت ، تمام دستورات مربوط به این مورد تطبیقی اجرا می شوند.

نکته: استفاده از عبارت break. این عبارت اجرای بیانیه سوییچ را خاتمه می دهد. عبارات break مهم هستند زیرا در صورت عدم استفاده از آن ها ، تمام دستورات پس از برچسب مورد تطبیق به ترتیب و تا انتهای بیانیه switch اجرا می شوند.

ادامه مطلب...

  • فاطمه کریمی